Opstart af sunde produkter

Blog omkring sundeprodukter.dk

Følg vores forretning her.

22. maj 2018

Vi er nu i gang med at lave flere adwords kampagner og det er absolut ikke let. Vi har faktisk været en tur på youtube og fundet en rigtig god vejledning. Det er godt nok på engelsk, men det han siger og fortæller giver så meget mening at vi efterhånden har opsat flere adwords kampagner. Så er spørgsmålet om det giver noget at bruge penge på adwords, men det vil tiden jo nok vise. Vi skal også i gang med at lægge flere produkter på webshoppen, men tiden med marathon træning har fyldt rigtig meget og taget en del fokus, men det er overstået nu i tiden 4 timer og 30 minutter i et super varmt København Telenor marathon. 

Så skal vi i gang med at lave youtube video af vores Primavera økologisk luftfrisker til bil, da vi synes det er et helt fantastisk produkt uden kemikalier, som de helt traditionelle luftfriskere er fyldt med. Videoen lægger vi ind på siden med økologiske luftfriskere og på vores facebook side. 

 

2. maj 2018

Vi er nu 100% online med sunde produkter og vi har faktisk allerede modtaget de første ordre. Faktisk tikkede den første ordre ind 8 dage før vi officielt åbnede og det er vi faktisk ret stolte af. Vi ser frem til at betjene alle vores kunder og give en bedre service end man normalt vil opleve i f.eks. fysiske butikker. Vi har stor succes med vores Primavera deodoranter uden aluminium . Faktisk var det ikke det produkt vi regnede med ville sælge så godt, men vi har også udvidet vores sortiment af Primavera produkter og har også fået Primavera økologisk duftfrisker til bil på lager. Samt mange andre af Primaveras økologiske produkter.

Vi har skrevet lidt omkring Primaveras historie, hvis du gerne vil vide hvad det er for et firma så klik her.

Vi er i dag også gået i tænkeboks omkring vores kommende betalingsmulighed Viabill da vi ved en fejl har modtaget en e-mail privat og har oplevet, hvor lang ventetid deres kundeservice har. Vi ønsker at vores leverandører også levere en god og hurtig kundeservice til vores kunder og derfor overvejer vi om vi vil benytte os af muligheden. Faktisk vil vi hellere gå glip af et salg gennem en leverandør end sende vores kunder i endeløse telefon og chat køer. 

Vores Facebook side er også oppe og vi har fået de første 41 likes, hvilket jo ikke er særlig mange. Men vi er dog stadig glade for at få lidt likes. Vi vil naturligvis gerne have endnu flere og det skal nu nok komme med lidt tålmodighed. Men vi vil selvfølgelig gerne have udviklet vores forretning. Bare ikke hurtigere end vi selv kan følge med. 11. april 2018

Vi har nu fået flere leverandører og glæder os rigtig meget til samarbejdet. Vi er blevet godkendt af Urtegaarden, som er et dansk firma med stor fokus på kvalitet indenfor b.la. massageolier, olier, slik, hårpleje og meget mere. Vi er naturlig vis meget glade og ser frem til at lægge sunde produkter fra Urtegaarden ind på vores webshop. Så har vi lavet en aftale med Primavera som er et tysk firma med sunde kvalitetsprodukter og naturkosmetik. Også her ser vi frem til at lægge produkterne på vores sunde produkter webshop og levere ægte kvalitetsprodukter hjem til dig. 

Vi er også færdig i dag med at oprette produkter fra vores kvalitetsleverandør Nani.

Følger du med på bloggen er du velkommen til at skrive til os, hvis du er interesseret i produkter, har ideer til nye produkter eller helt tredje ting. 

Skriv her.

5. april 2018

Vi er gået ind i april og vores arbejde med at få vores sunde produkter hjemmeside i luften er stadig i gang. Vi opretter produkter med mineraler, vitaminer, kosttilskud og fiskeolie. Vi er heldigvis snart færdig med vores første leverandør Nani, som levere masser af gode danske kvalitets vitaminer og kosttilskud. 

Her til aften er vi ved at have fået vores facebook shop færdig, hvor også alle de kosttilskud fra Nani vi har brugt tid på er overført til. Det ser drøn godt ud på facebook siden og vi ser gerne at det bliver en side, hvor vi kan få nye ideer til andre produkter end dem vi selv har fokus på. Der er masser af sunde produkter derude og vi vil gerne have så mange som mulig. Men en ting af gangen. 

Vi har lige før påske fået oprettet betaling med stort set alle typer betalingskort og selvfølgelig MobilPay, som vi selv kan lide at bruge når vi online shopper. ViaBill er også på vej, men der er lige nogle steps man skal igennem for at blive godkendt, men det kommer helt sikker også til vi går i luften 1. maj 2018. 

Hvorfor laver vi en blog omkring vores opstart af hjemmesiden. Den sælger jo bare kosttilskud, vitaminer og helsepakker. Vi vil rigtig gerne fortælle omkring processen i at åbne webshop da vi håber det kan give inspiration til andre. Men også så vi måske får feedback fra vores kunder omkring de fejl og mangler vi nu skulle have på sådan en ny hjemmeside. 

Hvad fik os til at ville sælge sunde produkter. Vi ønsker kun produkter af høj kvalitet og det vil vi også gerne selv betale lidt mere for, end de standard produkter man kan finde i diverse discount forretninger og vi mener at have et godt koncept da vi jo ikke kun dækker over noget man kan putte i munden. Det kan også være et par løbesko, motionsudstyr da det jo er produkter, som er med til at man holder sig sund. Faktisk var jeg på besøg hos en virksomhed i dag, som sælger frugttræer og hvorfor ikke få et sundt produkt ved at købe et frugttræ i højeste kvalitet. Bare en tanke, men du vil se at vi løbende udvider vores sortiment også gerne efter input fra dig. Skriv til os ved at klikke her.

Nå, men det er ved at blive sent og vi kan næsten se vitaminer og helsepakker med lukket øjne. Følg os på bloggen. 

 


Kommentar

Venligst vær opmærksom på at alle kommentarer skal godkendes før de offentliggøres