Kondomer fra Glydes hos Sundeprodukter.dk

Kondomer hos Sundeprodukter.dk

Så kom de endelig på webshoppen kondomer fra Glyde. Vi har brugt en del timer på at gøre produkterne klar og nu er de så klar til salg. Vi har valgt at tage 10 stk. pakker og 100 stk. pakker så du kan spare penge på dine kondom indkøb. Der er forskellige typer af kondomer med smag af for eksempel jordbær, cola, vanilje og blåbær. Så er der slimfit og normale kondomer med farve og uden smag. Vi har fået Supermax pakken som er til de lidt større, deraf navnet supermax. 

Glydes kondomer er veganske og organiske, samt lave på fair trade princippet så du kan købe kondomer hos os med god samvittighed. Du har også mulighed for at købe Red Ribbon kondomer, hvor du så støtter forskning mod HIV og AIDS. 

I den helt nye afdeling har vi Sheer Dams, som er beskyttelse til oralsex. Disse Glyde Sheer Dams har vi med forskellige smag og en mix pakke med forskellige smag. 

Du har altid fri fragt hos Sundeprodukter.dk når du køber fair trade organiske veganske kondomer. Vi håber at se dig som kunde, vi er i hvert fald rigtig glade for vores nye produktsortiment. Klik her.


Kommentar

Venligst vær opmærksom på at alle kommentarer skal godkendes før de offentliggøres