Motorvejsløb i Holstebro eller vejfest i vest

Sundeprodukter.dk klar til motorvejsløb i Holstebro

Så er vi klar til at løbe igen og denne gang i Holstebro d. 29. september 2018, hvor der åbner et nyt stykke motorvej hele vejen til Herning. Vi har løbende trænet siden København/telenor marathon i maj og har siden løbet til Storåløbet også i Holstebro. 

Faktisk skulle der også have været en halvmarathon på i København i midten af septemper, men skemaet blev simpelthen for presset. Øv altså. Men der er jo andre ting, der også skal passes. 

Er du ny løber vil vi stadig anbefale at du starter med at hente endomondo i stedet for at du drøner ud og køber et dyrt ur. Du ved jo slet ikke om løb faktisk også er dig. Men endomondo har hjulpet os i starten, hvilket faktisk var de 4 første måneder indtil en halvmarathon på is og sne kom i hus. 

Vi ser frem til Festen i Holstebro og håber at se dig på sundeprodukter.dk og skulle du få lyst til at vide mere om vores simple tilgang til det at træne sig op til både halv -og hel marathon så er du velkommen til at kontakte os. 

Vi ser sundhed som mere end blot at købe en deodorant uden aluminium eller et kosttilskud. Derfor supplere vi med motion, hvilket alle kan gøre. Man skal bare starte på sit eget niveau, ellers går man kold i sin træning og kommer aldrig rigtig i gang. 

Håber vi ses derude og inde på webshoppen - pas godt på dig selv. 

Med venlig hilsen

Ann & Morten


Kommentar

Venligst vær opmærksom på at alle kommentarer skal godkendes før de offentliggøres