Primavera økologisk roll on deodorant

Primavera økologisk aluminium fri roll on deodorant

Vi har gennem 2 uger testet Primaveras økologiske roll on deodorant da vi ville være 100% sikre på at Primavera holder, hvad de lover. Der står b.la. på Primaveras deodorant at den holder i 24 timer som mange andre producenter også altid skriver. Vi testede for at tjekke om en økologisk deodorant uden aluminium faktisk også kunne holde de lovede 24 timer. 

Faktisk så holder Primaveras deodorant super godt. Den holder nemt gennem en hel dag og man tænker aldrig over at den er økologisk produceret. Den holder en svag duft gennem hele dagen og lover, hvad der bliver skrevet. Men efter 20 timers brug begynder effekten dog at falde en smule. Hvordan testede vi det? Jo, vi påførte deodorant kl. 10 lørdag og tjekkede effekten lørdag aften, hvor der ikke var lugt og søndag morgen kl. 06:00. Her var der dog en svag begyndende duft af armsved, men ikke noget man kunne dufte med mindre man kom helt tæt på og med det mener vi næsten 2-3 centimeter fra armhulen.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Vi løb marathon i København med Primaveras økologiske deodorant og efter 20 kilometer måtte vi konstatere at der var duft af sved, men mon ikke en hvilken som helst deodorant ville have måtte opgive her? Med temperature på 26 grader og sol fra en skyfri himmel. Det var måske heller ikke så meget en test da vi allerede have taget deodoranten på og først efter 1-2 kilometer kom i tanke om at tjekke løbende, hvornår der var sved duft. 

Faktisk er vi så sikre på at du bliver tilfreds med med Primaveras deodorant at du kan sende deodoranten retur, hvis du ikke er tilfreds inden for 14 dage. Selvom du har taget den i brug. Fragten skal du dog selv stå for.

 

Har du spørgsmål så kontakt os på info@sundeprodukter.dk eller tlf. 22 26 08 85

Vi ses, vi glæder os til at handle med dig. 

 

 


Kommentar

Venligst vær opmærksom på at alle kommentarer skal godkendes før de offentliggøres