Sundeprodukter med fri fragt

Sunde produkter med fri fragt

Vi har som mål at levere den bedste service og derfor valgte vi omkring 1. september 2018 at fjerne fragt for køb under 499kr uden hjemmelevering. På samme tid valgte vi også at udvide returperioden til 60 dage, men kontakter du os kan vi nok altid finde en god løsning. Ud over at udvide returperioden har vi også valgt at give fri returfragt. Og køber du over 499kr får du naturligvis også fri hjemmelevering. 

Hvorfor giver sundeprodukter.dk fri fragt?

Vi tænkte faktisk bare over, hvor vi selv vælger at handle når vi køber på nettet. Og vi vælger heller en hjemmeside med fri fragt end alle mulige tilbud, hvor fragten der beregnes til sidst så gør at prisen faktisk er over eller på samme niveau som hjemmesider med fri fragt. 

Hvorfor er der fri returfragt?

Igen ved man ikke præcis, hvad man får før man har haft det i hænderne. Selvfølgelig med mindre at man før har brugt eller købt produkterne. Og der bare bare mere sikkert og bekvemt når man blot kan returnere produkter uden beregning. Det er igen noget at det vi selv lægger vægt på i dagligdagen når vi shopper på nettet. 

Taber man penge på det?

Både ja og nej. Men vi har valgt at lade det komme vores kunder til gode. En normal fragt, i hvert fald den vi betaler er højere end det vi opkræver på sundeprodukter.dk så køber man bare en enkelt deodorant tjener vi ingen penge så vores forretnings model er selvfølgelig baseret på at vores kunder køber mere og vi derfor får indtjening på volumen. Det er ingen garanti, men vi tager gerne chancen. 

Vi vil som før nævnt også være bedst på service og derfor kan du altid ringe til os og få en snak om produkterne. Vi opkræver ALDRIG pengene på kundens konto før produktet har forladt sundeprodukter.dk. 

Så vi satser på flere kunder og at vores kunder ønsker at købe flere produkter pga. vores service. 

Så vi satser på at vores kunder synes om: Fri fragt uden omdeling uanset beløb, fri fragt med omdeling over 499kr. 60 dages returret, fri returfragt. 

Med venlig hilsen

Ann & Morten

Sundeprodukter.dk

 

 


Kommentar

Venligst vær opmærksom på at alle kommentarer skal godkendes før de offentliggøres