Sunde produkter til Telenor Marathon 13. maj 2018

Vi løber marathon i København 

Vi har hos sunde produkter løbetrænet siden august 2017 og er nu klar til vores første marathon, som skal stå i københavn d. 13. maj 2018. Faktisk var starten hård og de første gange blev det kun til 4km løbe pr. tur. Det har langsomt udviklet sig til meget længere ture på 31km. Vi er tilmeldt med sundeprodukter.dk og har nummer 7859 og vi er super spændte. Faktisk overvejer vi at lave en sunde produkter konkurrence på vores Facebook side. Det kunne være gæt en marathon tid eller om vi overhovedet kommer igennem. 

Vi vil også gerne anbefale Endomondo som løbe app. Den er rigtig god at starte med, hvis man ikke ved om man kan lide at løbe. Faktisk løb vi med en iphone i lommen på løbejakken de første mange måneder. Vi købte dog adgang til Endomondo, da app'en så giver adgang til mange flere funktioner. I december 2017 blev det til et Garmin Fenix 3 ur. Det er helt fantastisk og har også et rigtig godt løbeprogram, som vi har fulgt siden. Garmins app sender alle data direkte over i Endomondo. 

Ved du ikke om løb er noget for dig. Så sørg for at få dit løb i system gennem f.eks. en løbe app. Det er meget nemmere for dig, når nu der står at du skal afsted i dag. 

Vi er spændte på Telenor marathon 13. maj 2018 og er blevet bidt af at løbe. 

 

VI KOM IGENNEM - godt nok med en tid 30 minuttere senere end vi havde sat som mål, men der var meget varmt til Telenor Marathon d. 13. maj 2018. Faktisk meget varmere end vi nogensinde har trænet så vi er faktisk stolte over 4 timer og 30 minutter. Har du spørgsmål til, hvordan vi trænede så er du meget velkommen til at skrive på info@sundeprodukter.dk. 

Start stille og roligt op og du vil lære at elske at løbe. Vi er i hvert fald begyndt at elske det.