Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Hos sundeprodukter.dk kan du på anmodning altid få slettet alle dine oplysninger . Og du kan altid få oplyst, hvilke informationer vi har på dig som kunde. Vi opbevarer kun kundeoplysninger så længe du har en konto hos os eller modtager vores nyhedsbrev. 

Vi opbevare dine oplysninger i 2 år dvs. så længe du har nogen form for reklamationsret for derved at gøre eventuelle reklamationer nemmere for dig som kunde. Derefter opbevare vi kun de oplysninger vi skal have i forhold til regnskab og bogføring. Her kan oplysninger relateret til salget blive gemt i 5år, hvorefter disse slettes. 

Ved brud på datasikkerheden bliver berørte kunder samt tilsynførende myndigheder informeret senest 72 timer efter sundeprodukter.dk er bekendt med sikkerhedshændelsen. 

Vi opbevarer udelukkende data til:

- Cookies som benyttes til at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Herunder at huske hvad du har lagt i din indkøbskurv, huske kunde log ind informationer, statistik med Google analytics og markedsføring. Tredje part applikationer, som sikre forskellige funktioner på hjemmesiden.

- Personlige oplysninger som navn, adresse, post nr. og by, e-mail og tlf. nr. for at kunne levere produkter til dig. Du kan altid kontakte Sundeprodukter.dks kundeservice og bede om at få dine personlige informationer slettet. 

- Er du tilmeldt vores nyhedsbrev har vi som minium dit navn og email adresse. Du vil KUN modtage nyhedsbreve fra Sundeprodukter.dk

Alle informationer på Sundeprodukter.dk behandles via sikkerhjemmeside med SSL Certifikat. Dvs. en nøgle, som sikre at dine informationer er krypteret. 

Vi sælger ikke dine oplysninger videre til tredjepart. Så du vil aldrig komme til at modtage opkald fra forsikringssælgere, telefonsælgere mv. 

Har du spørgsmål omkring opbevarelse af data eller ønsker du data slettet kan du kontakte: dataansvarlig@sundeprodukter.dk eller på nedenstående kontaktformular.