Om os

Kort om os

Vi lægger hos sundeprodukter stor vægt på at vores leverandører lever op til høje kvalitetskrav. Vi har derfor løbende dialog for at sikre at vores vitaminer, plejeprodukter og andre produkter lever op til vores kvalitetskrav. Sundeprodukter.dk er en webshop for dig, som ønsker at leve lidt sundere eller sørge for at de produkter du bruger er bæredygtige og nedbrydelige. 

Vi startede vores webshop i maj 2018 da vi synes at det var besværligt at finde de produkter vi gerne ville have på én side. Det kunne f.eks. være at vi kiggede efter alternativ tandpasta og nogle vitaminer eller måske et par sportssko. At købe det på 2 eller 3 forskellige webshops betyder også at fragten derved bliver dyrere. Vi har fra 1. september 2018 valgt at tilbyde fragt uden hjemmelevering gratis uanset beløb. Bestillinger over 499kr er der fri hjemmelevering på. 

Desuden tilbyder vi gratis returnering og 60 dages returret. 

Og hvad er sundhed så for os? Det er sportssko, hvor du kommer ud og dyrker motion. Det er vitaminer, hvor du giver kroppen det gode fra naturen. Det kan også være en madmentor, hvis du ønsker at tabe dig. Kort sagt, er sundhed mange forskellige ting. Fælles er blot at vi har som mål at samle det i én butik så du spare tid og energi til din løbetur. 

Derfor vil du opleve at vi langsomt udvider vores sortiment med sunde produkter efterhånden som vi får lavet aftaler med leverandørerne. 

Skriv bare til os

Du er mere end velkommen til at skrive til os, hvis du har sunde produkter du gerne vil have vi får på webshoppen eller du har spørgsmål til os. 

Du kan altid skrive til os pr. mail og vi svarer indenfor 24 timer. 

 

De sundeste hilsner

Ann & Morten

Sundeprodukter.dk