Primavera

Information om Primavera 

Tyske Primavera er en gammel virksomhed, som blev grundlagt for over 26 år siden. De har hovedkvarter i den sydtyske alpe by Allgäu. Primavera har som erklæret mål at være med til at bevare verdens mangfoldighed af planter. Alle Primaveras planter er baseret på naturlige planteingredienser, som de med stor omhu udvælger og skånsomt forarbejder. Et ansvarligt samspil mellem mennesket og naturen får dermed højeste prioritet. Således bevares hele plantens kraft, så den kan skabe de optimale resultater for dig. Den klassiske aromaterapi bygger på den lægende kraft i naturlige æteriske olier. De kostbare planteoliers positive egenskaber virker positivt på både krop, ånd og sjæl. Lad Primavera hjælpe dig med at blive forkælet af naturens dufte. 

Primaveras kvalitetsgaranti

- BIO betyder økologisk på tysk, og det kendetegner produkter fremstillet af råvarer, der er kontrolleret økologisk dyrkede. 

- HAREN MED DEN BESKYTTENDE hånd er logoet for den internationale producentforening mod dyreforsøg i kosmetik mm. Primavera følger deres retningslinjer der er blandt de højeste i verden www.ihtk.de

- NATURE er en uafhængig mærkning, der verden over kun godkender natur-kosmetikprodukter, der opfylder de strengeste krav til kvalitet, troværdighed og gennemskuelighed. Al natur kosmetik og alle æteriske olier fra Primavera er certificeret af Nature. www.nature.org

Primavera kvalitet

Et eksempel på den høje kvalitet hos primavera at der eksempelvis skal 5000 kilo roser til at lave 1 kilo rosen olie. Resten af rosenvandet bliver brugt til andre Primavera produkter, så intet går til spilde. 

Vi har som primavera stor fokus på kvalitet og vi synes derfor at de var en perfekt samarbejdspartner. Og vi kan garantere at alt er økologisk og lavet bæredygtigt. 

Primavera laver b.la. også deodoranter uden aluminium og de virker faktisk. Vi bruger hos sunde produkter selv primaveras produkter herunder deres deodoranter og selv efter en arbejdsdag og 14 kilometers løbetur virker den stadig og det er vi faktisk imponeret over.